Test

 

 

 

MAGNUS UTVIK 

Möt författaren och kommunförfattaren 

Magnus författardebuterade med diktsamlingen Jorden 1989, därefter har han utkommit med en rad diktsamlingar och romaner bland annat den uppmärksammade boken Partiet på kant. Han har även varit recensent i morgon-soffan på SVT. 

Han är nu anställd som kommunförfattare i Strängnäs  kommun. För oss kommer Magnus att berätta om sitt författarskap och senaste boken ”Partiet på kant med (v)erkligheten om Vänsterpartiets historia”.

 

 

MAGNUS UTVIK

 

Möt författaren och kommunförfattaren

 

Magnus författardebuterade med diktsamlingen Jorden 1989, därefter har han utkommit med en rad diktsamlingar och romaner bland annat den uppmärksammade boken Partiet på kant. Han har även varit recensent i morgon-soffan på SVT.

 

Han är nu anställd som kommunförfattare i Strängnäs  kommun. För oss kommer Magnus att berätta om sitt författarskap och senaste boken ”Partiet på kant med (v)erkligheten om Vänsterpartiets historia”.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *