Höst och vinter spelar vi boule i Boulepalatset på Campus. Tiden är onsdagar med början kl 13.00 och vi spelar, om vi vill, ända till kl 16.00. Pris 40 kr/gång, vi betalar även 50 kr/säsong till föreningen Boulepalatset för att täcka del av deras driftskostnader.   

Sommartid håller vi till på boulebanan i Västerviken. Det är skönt att vara utomhus när vädret tillåter. 

Om du vill vara med, kontakta Marie-Louise Mimer 070-203 05 04 eller Ulla Sjöstedt 070-591 09 40.

Vi är glada amatörer och det finns inga som helst krav på förkunskaper. Alla kan vara med.

 

 

 

 

 

Mötesplatsen är Studiefrämjandet på Källgatan och dagen är onsdagar kl 14.00.  I vår börjar vi den 23 januari. Kontakta gärna Anita Rudbäck Sjöberg på telefon 0152-17003

Flera bokcirklar? Självklart, anmäl intresse till Anita Sjöberg eller till styrelsen.

 

 

 

Mervetarna är en studiecirkel där cirkelmedlemmarna själva föreslår ämnen att diskutera. Grupperna träffas varannan vecka på Studiefrämjandet.

Idag leds en grupp av P-W Eriksson, som du kan nå på telefon 0152-17892.

Vi vill  gärna att flera cirklar bildas. Eftersom cirkelmedlemmarna själva står för ”jobbet” är cirkelledarjobbet inte alltför betungande. Kontakta cirkelledaren eller Aktiva Seniorers styrelse så ordnar vi nya mervetarcirklar.

Just nu finns platser lediga i vår populära studiecirkel. Här får du utlopp för din kreativa förmåga och tillfälle att berätta för deltagarna i cirkeln om dina intressen och erfarenheter.

Vi träffas ett par timmar under gemytliga former, varannan vecka.

Ring till Helga Åfeldt telefon 0152-12310 eller skicka en intresseanmälan till föreningens Epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.