Aktiva Seniorer i Strängnäs och Mariefred

Fortfarande är sommaren här, men snart nog mörknar det och hösten infinner sig. Då kommer Aktiva Seniorers höstprogram att erbjuda trevliga och stimulerande månadsmöten på Domherren. Men vi börjar med en utflykt den sista augusti till Magda Säteri och får se det vi fick höra talas om på månadsmötet i våras av ägaren Christer Nordqvist. Ytterligare en utflykt går i november till Sörmlands Museum i Nyköping.

Om ni vill åka på teater finns möjligheten i oktober att se Tootsie på Oscarsteatern. Julavslutningen med underhållning har vi på Elsas Kantin.

Styrelsen hoppas att programmet ska vara lockande och leda till god anslutning på våra aktiviteter. Visa gärna programmet för vänner, som inte är medlemmar. Vi kan med fördel bli några fler i vår förening.

Styrelsen önskar er fortsatta

sköna dagar och välkomnar er till höstens möten.

Sommarhälsningar från Styrelsen / gm Anna-Lena Lange (ordf)