Medlemsinformation mars

Aktiva Seniorer!

Syftet med vår förening är att vi ska vara aktiva och främja kulturella och gemensamma intressen. Som alla vet har det inte varit möjligt under ett helt år som gått. Styrelsen har förberett program som vi hoppats kunna genomföra, men under hösten blev det möjligt endast en gång.

Vårt årsmöte kunde vi genomföra med hjälp av poströstning. Tack till alla er som gjorde er besväret att skicka in röstningsformuläret! Protokollet från årsmötet kan du läsa på vår hemsida. Med anledning av fortsatta restriktioner i fråga om smittspridning kan vi ännu inte erbjuda något program förrän i maj. Då hoppas vi att alla i vår åldersgrupp, som vill, har blivit vaccinerade.

Kyrkogårdspromenaden i höstas med Fritte Bergqvist blev mycket uppskattad och därför planerar vi en ny promenad med Fritte, men med nytt tema. Vi återkommer med datum när vi säkert vet att vi kan genomföra den. Programkommittén är redan i full gång med att planera för aktiviteter kommande höst. Naturligtvis måste vi även då ta hänsyn till eventuella restriktioner från Folkhälsomyndigheten.

Det finns ett antal fjolårsmedlemmar som inte betalat medlemskapet för 2021, 100 kr. Om ni inte har betalt före den 1 april utgår vi ifrån att ni inte längre vill vara medlem och namnet tas bort från medlemslistan.

Vi hoppas fortfarande att vi ska kunna ha gemensamma trevligheter senare i vår och i höst!

Vårhälsningar från Styrelsen